Senarai Blog Saya

Teman, Rakan dan Sahabat

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

10 Mac 2010

SEPERTI YANG DI JANGKA........


ANTARA LOGO FACEBOOK


Jika dalam entry yang lalu, aku pernah menyatakan ramai blogger yang akan beralih ke facebook apabila telah sampai mood atau anginnya. Sekarang ternyatalah aku lebih memilih facebook dari menulis di entry di blogku. Blogku semakin terabai dek penangan asyik bermain facebook sekarang.


Hinggakan untuk menulis entry yang sedikit ini juga aku rasakan sangat payah dan malas sekali. Sebab itu diawalnya aku sangat tidak mahu memulakan FB kerana aku yakin akan akibatnya...iaitu akan malas untuk berblog.......

15 ulasan:

  1. Salam bro....

    Ye la....FB ayatnya pendek-pendek. Jangan mencarut dlm FB dah le bro

    BalasPadam
  2. Salam bersalam Bro Amir,

    Terima kasih bro, tulislah perkara yang elok lagi bermenafaat buat semua yang membacanya. Jika ada kutuk mengutuk tuan tulis juga yang mendapat dosa..tak gitu bro?....

    BalasPadam
  3. Salam Tuan Hj Zed;


    Wah wah wah, dah dapat gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi.

    Hehheh ... mentang-mentang dah ada bini muda .... tiap malam tidur di FB ... kesian Pn. Blog tidur kedinginan.

    Nanti kalau saya nak singgah .... singgah di mana ni ... rumah baru atau rumah lama?

    BalasPadam
  4. salam..wahh dah ada fb..jgn lupa add farah k =)
    ohya..en zedmagel ada award utk awak..sila amik d blog saya yer

    BalasPadam
  5. Salam Tuan Dal,

    Yang lama disanjung yang baru dikendong. Bukan kita melupakan yang lama setelah ada yang baru. Saya tidur dengan kedua-duannya walaupun berlainan rumah..kah..kah..kah...

    Pn Blog tetap dalam kehangatan dalam pelukan kasih Sang Suami yang sentiasa setia.

    Untuk tuan, boleh singah dimana-mana pun, rumah lama saya nantikan, rumah baru saya alu-alukan..

    BalasPadam
  6. Salam Farahfatiha,

    Untuk add awak tak jadi masalah, lepas jumpa FB awak saya terus add jek.

    Terima kasih atas award untuk saya, jap lagi saya amiklah tu...salam mesra dari saya dan sidia..

    BalasPadam
  7. jgnle camtu, face book face book gaks kawan kat blog ni nak campak ke mana, wahwahwah nak marah le ni. Akak ade gaks face book tu tapi takde masa laks nak jenguk!

    BalasPadam
  8. salam bro, sy ada pandangan sy sndiri. fb utk sy connect dgn teman2 yg mmg sy kenal dan jmpa, cth teman2 zmn skolah. tp blog ni utk sy menulis suatu luahan hati atau perjalanan kehidupan dan tak semua teman2 blogger sy kenal, mereka pun ada yg langsung tak kenal siapa sy.

    hv a nice day, bro :)

    BalasPadam
  9. Kesian kat aku kesaorangan., kawan dah lari semuanya, tinggallah aku kesaorangan terkonteng-konteng, terbuai-buai, termangu-mangu, macam orang jual belacan yang tidak laku-laku. Dahlah baunya busuk, tapi aku sering ditanya bila sesuatu hidangan tidak dicampak dengan belacan.
    Belacan...oh !belacan.

    BalasPadam
  10. Salam Noorlara,

    Puan Noorlara tetap saya kunjungi di blog maya anda, sesiapa yang ada keduanya saya add dan berblog bersama-sama. Sebolehnya untuk bersikap adil bagi saya dan semungkin yang boleh saya layari...Jenguk le FB Noorlara..saya pasti nanti awak tak sempat berblog macam saya la ni...he..he...

    BalasPadam
  11. Salam Intan RH,

    Satu tindakan bijak dan adil yang awak lalukan. Saya juga begitu. Tetapi masa yang mengekakng saya untuk melakukan kedua-duanya.huhuhu...kesian saya.

    BalasPadam
  12. Salam Bro Kuntong,

    Awak pakar IT tak jadi masalah. Blog pun awak ke depan FB lagi le awak add semuanya, terutamanya rakan-rakan FB wanita yang cun melecun. Saya nak add awak tolak ye...siap la nanti

    BalasPadam
  13. salam sdr Hj Zed...
    FB..ida pun terleka juga bila masuk kt FB ni..nak add Zed lah..sila add ida ye..

    BalasPadam
  14. Salam Idalara,

    Memang seperti yang saya katakan FB mengasyikkan. Sebab tu blog Ida pun saya lihat dah lama hanging tiada entry baru. Saya dah jangka Ida kebelakangan ini leka ber FB. He..he..

    BalasPadam
  15. sebenarnya tak juga..selalu tk update blog kerana terlalu banyk komitment lain..bila masuk blog barulah tguk FB..bila tguk FB baru tguk blog...keja2 di ofis terlalu banyak...

    thanks add sy...

    ps..ada seseorg yg sy tujukan apa saja kata2 di nota kaki..dia akan faham jika membacanya,itupun jika dia msih sudi singgah blog sy..sbb itu juga yg buat sy kurangkan aktiviti berblog..kerana hati sy pasti terluka bila melihat namanya...:(

    BalasPadam