Senarai Blog Saya

Teman, Rakan dan Sahabat

Cari Blog Ini

12 November 2010

SALAM AIDIL ADHA BUAT SEMUA.....

          Tanpa disedari Hari Raya Aidil Adha akan bertandang seminggu lagi. Lantaran dalam menghayati dan memeriahkan suasana Aidil Adha itu sendiri sama-samalah kita menjalani ibadat korban mengikut lunas yang ditentukan.


          
          Dikesempatan ini saya mengucapkan Salam Idul Adha kepada semua rakan-rakan Islam FB dimaya ini. Sekiranya terdapat salah saya dalam mengeluarkan apa bentuk tulisan di entry saya yang menyinggung perasaan semua saya mohon ampun dan maaf. Sebagai seorang insan yang daif tentulah dalam melontarkan karya di ruang sempit ini banyak perkara-perkara yang menguris hati dan perasaan semua. 

Salam hormat saya jumpa lagi.....

6 ulasan:

 1. Salam Zed..
  Selamat menyambut Aidil Adha juga buat Zed sekeluarga..pasti terbayag saat2 zed di Kota Suci Mekah semasa menyambut Aidil Adha di sana dulu kan..

  BalasPadam
 2. Salam Ida,

  Betul tu, kerana baru tahun lapas saya menyambutnya disana, terbayang Mekah, Madinah, Arafah, Mudzlifah dan Mina. Sangat rindu dan dekat di minda dan perasaan saya waktu ini...

  BalasPadam
 3. salam Bro Zed:

  diam tak diam dah setahun kan bro ke Tanah Suci. Cepat masa berlalu..

  Saya pon nak mohon ampun dan maaf sempena Aidil adha ini.

  BalasPadam
 4. Salam Jaja,

  Betul tu, dalam tak disedari dah setahun saya meninggalkan Mekah, Madinah,Arafah, Mina dan Jedah. Begitu pantasnya masa berlalu. Aidil Adha di Mina selalu diingatan saya.. Sama-sama kita bermaaf di Aidil Adha ini.

  BalasPadam
 5. salam bro, selamat hari raya jg. moga segalanya berjalan dengan baik.

  BalasPadam
 6. Salam Intan,

  Dan Salam Idul Adha jua untuk Intan RH dan keluarga, Berapa ekor korban tahun ni?

  BalasPadam